Skip to main content

Stilling ledig for veterinær

Vi utvider driften av klinikken og søker derfor to nye veterinærer til full stilling. Stillingene passer for både nyutdannede og de med mange års erfaring.

Personlige egenskaper
Vi ønsker deg som har naturlig kundeteft, gode samarbeidsevner, og et godt håndlag med dyrene. Det er viktig er at du kan lytte og være fleksibel, og at du passer inn i vårt team. Det er også viktig at du jobber effektivt.

Kvalifikasjoner
Vi søker i utgangspunktet to veterinærer til allsidig smådyrpraksis. Vi vil kunne tilpasse stillingen til din erfaring og kompetanse. Som en liten kjedeuavhengig klinikk med stor kundemasse er vi også fleksible med hensyn på å kunne tilpasse behandlingstilbudet vårt, og utvikling av kompetanse, til den aktuelle søker.

Hva vi tilbyr
Gamlebyen Dyreklinikk er en veletablert og travel smådyrklinikk sentralt i Oslo. Vi tar imot alt fra hund og katt til smågnagere, ilder, kanin og fugler, med spesialkompetanse innen tannbehandling og aviær medisin. Klinikken tilbyr også et bredt spekter av kirurgiske inngrep.

Vi har en godt utstyrt kirurgisal, gassnarkose, ventilator, kapnografi, endoskopitårn, radiokirurgi, røntgen, dentalrøntgen, ultralyd, in-house biokjemi/hematologi, blodgass, m.m. Det er mange faste lokale kunder, men vi tilbyr likevel såpass bredt med tjenester og spesialfelt at vi også får inn pasienter fra store deler av Oslo og til dels Østlandet. Det er en liten og trivelig klinikk, vi samarbeider tett, med et rolig og hyggelig arbeidsmiljø som det er godt å jobbe i og kundene føler seg vel i.

Vi kan tilby videreutdanning, faste arbeidstider, og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

E-post for innsendelse av søknad
post@gbdk.no

Søknadsfrist
Fortløpende/våren 2023

Kontaktperson
Laurence Barton