Om klinikken

Gamlebyen Dyreklinikk er en smådyrklinikk nær Oslo Sentrum i bydel Gamle Oslo, øverst i Schweigaards gate. Klinikken ble grunnlagt i 2011 av veterinær Laurence Barton, og med ham består vi nå av 2 veterinærer og 3 assistenter.

Vår hovedkirurg Laurence Barton har over 20 års erfaring i kirurgi på mange forskjellige dyrearter. Klinikken er utstyrt med egen kirurgisal med gassnarkose og overvåkningsutstyr. Se her for oversikt over hva slags kirurgi vi tilbyr.

Vi tar imot hunder, katter, papegøyer og andre fugler, kaniner, ilder og smågnagere som rotter og marsvin m.m.

Spesialkompetansen vår består av tannbehandling hos katt og hund, og behandling av papegøyer.

Ikke minst har vi en stab med den nødvendige kompetansen og erfaringen for å utføre slike prosedyrer på en trygg og god måte for dyrene.

De fleste som kommer til oss opplever rolige omgivelser for både menneske og dyr, en dyrlege som virkelig lytter, og som sammen med deg ønsker å finne frem til den beste behandlingen for ditt dyr.

Vi tilbyr en lang rekke tjenester:

 • Røntgen
 • Ultralyd
 • Blodprøver
 • Vaksiner
 • Utredninger
 • Kirurgi
 • Endoskopi
 • Tannbehandling
 • Urinprøver
 • ID-merking
 • Indremedisin
Gamlebyen Dyreklinikk Veterinær - Laurence Barton-dyreklinikk oslo-dyrlege oslo-veterinær oslo-veterinærklinikk oslo-tannrens hund oslo-rotfylling hund oslo-syk papegøye-syk undulat-papegøye veterinær-papegøye dyrlege-undulat dyrlege-tannbehandling hund oslo-kirurgi hund-kirurgi katt-kirurgi kanin-kirurgi fugl-kirurgi dyr

Veterinær og eier

Klinikken eies og drives av veterinær Laurence Barton. Han ble ferdig utdannet veterinær ved Edinburgh University i Skottland i 2000. Han har siden da jobbet i allsidig praksis fra landsby-dyrlege i England, til Norges Veterinærhøgskole, til privat smådyrpraksis.

Han har lang erfaring i utredning, behandling og kirurgi av mange forskjellige kjæledyr. Laurence Barton har spesialkompetanse på papegøyer, akupunktur, og tannbehandling, og tar for tiden videreutdannelse i ultralyddiagnostikk.

Ansatte

Gamlebyen Dyreklinikk Veterinær - Pia Kristine Larsen-dyreklinikk oslo-dyrlege oslo-veterinær oslo-veterinærklinikk oslo-tannrens hund oslo-rotfylling hund oslo-syk papegøye-syk undulat-papegøye veterinær-papegøye dyrlege-undulat dyrlege-tannbehandling hund oslo-kirurgi hund-kirurgi katt-kirurgi kanin-kirurgi fugl-kirurgi dyr

Pia Kristine Larsen

Klinikkassistent

Varm, lyttende og hjelpsom. Hun ivaretar alle og har et svært godt håndlag med både firbente og to-vingede dyr.

Utdannet ernæringsfysiolog på mennesker, med forkjærlighet for dyr og hunden sin Rocky.

Pelle Gjelseth Antonsen

Veterinær

Pelle er ny fulltidsveterinær hos oss, utekseminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2020. Han er svært nøye og grundig i sitt arbeid og en meget god lytter.

Karine Hauger

Klinikkassistent

Nøye, observant og kunnskapsrik. Hun har en bachelor i markedsføring og elsker turer i skog og mark med sin hund Cava.

Frida Aggvin

Klinikkassistent/dyrepleierstudent

Frida jobber hos oss ved siden av Dyrepleierstudiet ved Norges Veterinærhøgskole. Hun brenner for faget og er nysgjerrig på alle firbente og to-vingede dyr.