Om klinikken

Gamlebyen Dyreklinikk er en smådyrklinikk nær Oslo Sentrum i bydel Gamle Oslo, øverst i Schweigaards gate. Klinikken ble grunnlagt i 2011 av veterinær Laurence Barton, og med ham består vi nå av 3 veterinærer og 3 assistenter.

Vi tar imot hunder, katter, papegøyer og andre fugler, kaniner, ilder og smågnagere som rotter og marsvin m.m.

Spesialkompetansen vår består av tannbehandling hos katt og hund, og behandling av papegøyer.

Vi har kirurgisal med gassnarkose og overvåkningsutstyr og kan tilby en del forskjellig typer kirurgi: sterilisering, fjerning av tumor, akutt buk-kirurgi, urinveiskirurgi, keisersnitt, enklere benbrudd m.m. Vi er også godt utstyrt med spesialutstyr for å foreta narkose og kirurgi på fugl.

Ikke minst har vi en stab med den nødvendige kompetansen og erfaringen for å utføre slike prosedyrer på en trygg og god måte for dyrene.

De fleste som kommer til oss opplever rolige omgivelser for både menneske og dyr, en dyrlege som virkelig lytter, og som sammen med deg ønsker å finne frem til den beste behandlingen for ditt dyr.

Vi tilbyr en lang rekke tjenester:

 • Røntgen
 • Ultralyd
 • Blodprøver
 • Vaksiner
 • Utredninger
 • Kirurgi
 • Endoskopi
 • Tannbehandling
 • Urinprøver
 • ID-merking
 • Indremedisin
Gamlebyen Dyreklinikk Veterinær - Laurence Barton-dyreklinikk oslo-dyrlege oslo-veterinær oslo-veterinærklinikk oslo-tannrens hund oslo-rotfylling hund oslo-syk papegøye-syk undulat-papegøye veterinær-papegøye dyrlege-undulat dyrlege-tannbehandling hund oslo-kirurgi hund-kirurgi katt-kirurgi kanin-kirurgi fugl-kirurgi dyr

Veterinær og eier

Klinikken eies og drives av veterinær Laurence Barton. Han ble ferdig utdannet veterinær ved Edinburgh University i Skottland i 2000. Han har siden da jobbet i allsidig praksis fra landsby-dyrlege i England, til Norges Veterinærhøgskole, til privat smådyrpraksis.

Han har over 17 års erfaring i utredning, behandling og kirurgi av mange forskjellige kjæledyr. Laurence Barton har spesialkompetanse på papegøyer, akupunktur, og tannbehandling, og tar for tiden videreutdannelse i ultralyddiagnostikk.

Ansatte

Gamlebyen Dyreklinikk Veterinær - Pia Kristine Larsen-dyreklinikk oslo-dyrlege oslo-veterinær oslo-veterinærklinikk oslo-tannrens hund oslo-rotfylling hund oslo-syk papegøye-syk undulat-papegøye veterinær-papegøye dyrlege-undulat dyrlege-tannbehandling hund oslo-kirurgi hund-kirurgi katt-kirurgi kanin-kirurgi fugl-kirurgi dyr

Pia Kristine Larsen

Klinikkassistent

Nøkkelegenskaper

Profesjonell, hjelpsom, legger merke til det meste og passer på to-bente og fire-bente. Gjennom intern opplæring, ekstern kursing og mye erfaring er det ingen dyrepleieroppgave som er for stor eller liten for henne. Spør henne gjerne til råds om ditt dyr, kan hun ikke svare henviser hun selvfølgelig videre til en av våre veterinærer.

Utdannet ernæringsfysiolog på mennesker, med forkjærlighet for dyr.

Gamlebyen Dyreklinikk Veterinær - Sara Norgberg-dyreklinikk oslo-dyrlege oslo-veterinær oslo-veterinærklinikk oslo-tannrens hund oslo-rotfylling hund oslo-syk papegøye-syk undulat-papegøye veterinær-papegøye dyrlege-undulat dyrlege-tannbehandling hund oslo-kirurgi hund-kirurgi katt-kirurgi kanin-kirurgi fugl-kirurgi dyr

Sara Norberg

Veterinær

Nøkkelegenskaper

Sara Norberg er ny fulltids-veterinær hos oss. Vi blir dermed ofte to veterinærer som kan ta dere i mot og samarbeide om pasientene. Hun har et usedvanlig positivt sinnelag og vi er sikre på at hun vil bli likt av både dyr og mennesker.

dyreklinikk oslo-dyrlege oslo-veterinær oslo-veterinærklinikk oslo-tannrens hund oslo-rotfylling hund oslo-syk papegøye-syk undulat-papegøye veterinær-papegøye dyrlege-undulat dyrlege-tannbehandling hund oslo-kirurgi hund-kirurgi katt-kirurgi kanin-kirurgi fugl-kirurgi dyr

Karine Hauger

Klinikkassistent

Nøkkelegenskaper

Nøye, effektiv, empatisk. Hun har en bachelor i markedsføring, tilbringer mye fritid med sin hund Cava og har en lidenskap for dyr.